De Werkschuit is 10 jaar!

De Werkschuit is jarig! We gaan een feestje vieren. 

10 jaar Werkschuit... wat een geweldige tijd. 

Van een lege school met één groep kinderen, naar een bruisende school met meer dan 200 kinderen. Direct vanaf de start mochten we op de hulp rekenen van ouders. Na 10 jaar mogen we dat nog steeds. Het blijft bijzonder hoe jullie ons ook bij dit feest helpen. Wat hebben we al veel gedaan en meegemaakt met elkaar. Het eerste schoolreisje met de trein naar Santpoort, we gingen meedoen aan sporttoernooien, de eerste avondvierdaagse, een nieuw schoolplein, een nieuwe gymzaal. Met de hele school in de bus naar Linneaushof, online onderwijs geven door een wereldpandemie, een eerste musical in coronatijd. Allemaal prachtige en ontroerende herinneringen.

Een school waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt, waar kinderen leren over de wereld waarin zij groot worden. De Werkschuit is met jullie, alle fantastische collega's en de kinderen een school geworden om trots op te zijn.

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.