De Werkschuit is 10 jaar!

De Werkschuit is jarig! We gaan een feestje vieren. 

10 jaar Werkschuit... wat een geweldige tijd. 

Van een lege school met één groep kinderen, naar een bruisende school met meer dan 200 kinderen. Direct vanaf de start mochten we op de hulp rekenen van ouders. Na 10 jaar mogen we dat nog steeds. Het blijft bijzonder hoe jullie ons ook bij dit feest helpen. Wat hebben we al veel gedaan en meegemaakt met elkaar. Het eerste schoolreisje met de trein naar Santpoort, we gingen meedoen aan sporttoernooien, de eerste avondvierdaagse, een nieuw schoolplein, een nieuwe gymzaal. Met de hele school in de bus naar Linneaushof, online onderwijs geven door een wereldpandemie, een eerste musical in coronatijd. Allemaal prachtige en ontroerende herinneringen.

Een school waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt, waar kinderen leren over de wereld waarin zij groot worden. De Werkschuit is met jullie, alle fantastische collega's en de kinderen een school geworden om trots op te zijn.

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.