De Werkschuit is 10 jaar!

De Werkschuit is jarig! We gaan een feestje vieren. 

10 jaar Werkschuit... wat een geweldige tijd. 

Van een lege school met één groep kinderen, naar een bruisende school met meer dan 200 kinderen. Direct vanaf de start mochten we op de hulp rekenen van ouders. Na 10 jaar mogen we dat nog steeds. Het blijft bijzonder hoe jullie ons ook bij dit feest helpen. Wat hebben we al veel gedaan en meegemaakt met elkaar. Het eerste schoolreisje met de trein naar Santpoort, we gingen meedoen aan sporttoernooien, de eerste avondvierdaagse, een nieuw schoolplein, een nieuwe gymzaal. Met de hele school in de bus naar Linneaushof, online onderwijs geven door een wereldpandemie, een eerste musical in coronatijd. Allemaal prachtige en ontroerende herinneringen.

Een school waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt, waar kinderen leren over de wereld waarin zij groot worden. De Werkschuit is met jullie, alle fantastische collega's en de kinderen een school geworden om trots op te zijn.

Ander nieuws

Tweede prijs in het jaarlijkste schoolkorfbal toernooi Haarlem!

Geweldig nieuws! Groep 4 heeft de tweede prijs gewonnen in het jaarlijkse korfbaltoernooi onder scholen in Haarlem!

[groep 1/2] Voorstelling in de klas

Vandaag hadden we een voorstelling van Vincent in de klas. Hij vertelde een spannend verhaal en maakte er muziek bij. Gelukkig liep het verhaal goed af.

Rots en Water training!

Wat wat het bijzonder om met groep 6 de principes van Rots en Water met elkaar te ontdekken...

[groep 4] De kat van Merel in de klas op bezoek

Om in te kunnen schatten of een kat geschikt is als toekomstig schooldier hadden we gisteren de kat van Merel op bezoek...