Onthulling van het Lustrum Kunstwerk!

Het einde van de lustrumviering voelde als de kers op de taart! Het is alweer tien jaar geleden dat de Werkschuit haar deuren opende voor onze creatieve kinderen. Om een blijvende herinnering aan dit speciale jubileum te behouden, bundelde onze jonge kunstenaars om hun talenten om samen te werken aan een prachtig kunstwerk.

Met veel enthousiasme hebben ze de afgelopen weken keihard gewerkt om iets bijzonders te creëren. Onder begeleiding van een hele rits ouders, begeleid door Saar, Niki en Boudewijn hebben de kinderen zichzelf echt overtroffen. Het was fantastisch om te zien hoe ze in hun rol als kunstenaar zijn gekropen en hun creativiteit de vrije loop hebben gelaten op hun eigen stukje hout van 20x20cm.

En vandaag was het dan eindelijk zover! Met de hele school hebben we nog één keer het lustrumlied gezongen. Daarna mochten de oudste leerling Gijs en de 'jongste' leerling Zus het kunstwerk onthullen en het was werkelijk adembenemend! Het hangt vanaf nu in de gang op weg naar de gymzaal.

We zijn enorm trots op alle kunstenaars van onze school en willen alle ouders bedanken die hebben geholpen om dit kunstwerk tot een succes te maken. 


Ander nieuws

[groep 5] Hoera Vincent & Kelly! Een heuse Werkschuit bruiloft!

Afgelopen week waren de kinderen van groep 5, letterlijk en figuurlijk, getuige van een heuse bruiloft! Hun eigen meester Vincent was een dag eerder in het huwelijksbootje gestapt met zijn eigen Kelly. Op school vond een misschien wel minstens net zo bijzondere dag plaats, sowieso voor kinderen!

[groep 4] Weggeven, verkopen, weggooien en recyclen: aan de slag met het nieuwe thema!

Juf Susan had een 'cakepopbakmachine' meegenomen en vertelde dat ze dit ooit heel leuk vond. Maar nu gebruikte ze het nauwelijks nog en nam het eigenlijk teveel ruimte in beslag in de keuken. Dit leverde direct allerlei gespreksonderwerpen op.

[groep 7] Gestart in de natuur!

Maandagmiddag zijn we samen op onze fietsen gesprongen en naar het prachtige Elswout gegaan, klaar om ons nieuwe bovenbouw thema te verkennen.

[groep 1/2] In het nieuwe thema bij de kleuters varen we met Woeste Willem mee!

Op vrijdagochtend komt juf Laila te laat. Haar dagelijkse ochtend strandwandeling loopt uit. Gelukkig weet ze de school toch te bereiken, nog wild van het strand en de woeste zee. Laarzen gevuld met zand, natte sokken en wilde haren. Maar waarom duurde de strandwandeling langer dan normaal..?