Onthulling van het Lustrum Kunstwerk!

Het einde van de lustrumviering voelde als de kers op de taart! Het is alweer tien jaar geleden dat de Werkschuit haar deuren opende voor onze creatieve kinderen. Om een blijvende herinnering aan dit speciale jubileum te behouden, bundelde onze jonge kunstenaars om hun talenten om samen te werken aan een prachtig kunstwerk.

Met veel enthousiasme hebben ze de afgelopen weken keihard gewerkt om iets bijzonders te creëren. Onder begeleiding van een hele rits ouders, begeleid door Saar, Niki en Boudewijn hebben de kinderen zichzelf echt overtroffen. Het was fantastisch om te zien hoe ze in hun rol als kunstenaar zijn gekropen en hun creativiteit de vrije loop hebben gelaten op hun eigen stukje hout van 20x20cm.

En vandaag was het dan eindelijk zover! Met de hele school hebben we nog één keer het lustrumlied gezongen. Daarna mochten de oudste leerling Gijs en de 'jongste' leerling Zus het kunstwerk onthullen en het was werkelijk adembenemend! Het hangt vanaf nu in de gang op weg naar de gymzaal.

We zijn enorm trots op alle kunstenaars van onze school en willen alle ouders bedanken die hebben geholpen om dit kunstwerk tot een succes te maken. 


Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.