[groep 8] Op kamp!

Ze zeggen wel eens dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en in dit geval is dat absoluut waar. De beelden van het kamp spreken voor zich en brengen de geweldige sfeer en onvergetelijke momenten tot leven.

De foto's laten zien hoe onze enthousiaste groep 8-leerlingen samen hebben genoten van de verschillende activiteiten en uitdagingen tijdens het kamp. Van teambuilding spellen tot surfen, van gezellige avondactiviteiten tot emotionele afscheidsmomenten - het was een achtbaan van emoties en avonturen.

Het Groep 8 Kamp op de Werkschuit was een onvergetelijke afsluiting van een prachtige basisschooltijd...

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.