[groep 8] Op kamp!

Ze zeggen wel eens dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en in dit geval is dat absoluut waar. De beelden van het kamp spreken voor zich en brengen de geweldige sfeer en onvergetelijke momenten tot leven.

De foto's laten zien hoe onze enthousiaste groep 8-leerlingen samen hebben genoten van de verschillende activiteiten en uitdagingen tijdens het kamp. Van teambuilding spellen tot surfen, van gezellige avondactiviteiten tot emotionele afscheidsmomenten - het was een achtbaan van emoties en avonturen.

Het Groep 8 Kamp op de Werkschuit was een onvergetelijke afsluiting van een prachtige basisschooltijd...

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.