Groen Elswout

Onze speurtocht begon met het verkennen van de eetbare schatten die de natuur ons te bieden heeft. 

We besloten verder te gaan op onze ontdekkingsreis en te speuren naar sporen van wilde dieren. Onze ogen waren gespitst op pootafdrukken, veertjes en andere aanwijzingen die ons konden vertellen welke dieren er in dit betoverende bos leefden. We voelden ons echte speurders. 

We vroegen ons af welke plekken en dingen in de natuur over een paar weken verandering zouden ondergaan. Met dit in gedachten keken we extra goed om ons heen en speculeerden we over mogelijke veranderingen. Zouden de bladeren van de bomen een andere kleur krijgen? Zouden er nieuwe bloemen bloeien? 

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.