Thema opening De Ruimte

Vandaag zijn we begonnen met het thema. Er was op ons schoolplein een verdacht voorwerp gevonden. Mannen en vrouwen in witte pakken hielden de kinderen op afstand en onderzochten het van alle kanten. Susan liep ongerust rond op het schoolplein en belde met de hulpdiensten. Wat was dit nu?

Het heeft zo een harde inslag gehad dat zelfs de kerstboom is omgevallen. Het moet wel iets zijn dat van ver komt. Eenmaal in de klas klinkt meteen al het woord meteoriet. Wat weten we daar al van? Er wordt van alles genoemd en we besluiten om het op te schrijven. Het thema is gestart!

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.