Hoera Vincent & Kelly! Een heuse Werkschuit bruiloft!

Afgelopen week waren de kinderen van groep 5, letterlijk en figuurlijk, getuige van een heuse bruiloft! Hun eigen meester Vincent was een dag eerder (!) in het huwelijksbootje gestapt met zijn eigen Kelly. Op school vond een misschien wel minstens net zo bijzondere dag plaats, sowieso voor de kinderen!


Want meester Vincent en Kelly kwamen aan bij school in een chique (trouw)auto en stapten uit in hun prachtige trouwkleren. Daar werden ze feestelijk onthaald door de kinderen van groep 5 en er volgde een feestelijk programma met live-muziek (wat een talenten in de klas!), videoboodschappen, taart en uiteraard een ceremonie inclusief (heel veel) getuigen en ringen. Het was een dag om nooit te vergeten.

Vincent en Kelly, nogmaals: héél véél geluk samen!

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.