Knopen leggen

Op dinsdag kwam landrot Brecht langs. Ze had op de verschillende zeilkampen knopen geleerd als een echte zeerot. Ze kwam een workshop geven. Best moeilijk, maar wat zitten er toch handige kleuters in deze groep.Op donderdag hebben de kinderen van groep 1/2c het de kinderen van groep 1/2a geleerd. Super tof!

In de zandtafel werd het verhaal van kikker en het water nagespeeld. Een dam hield het water tegen en als de dam dan doorbrak stroomde het water over land.We hebben het gehad over dammen en duinen.

En deze week moesten we weer smeren. Hoofden, armen en zelf oren werden goed ingesmeerd. Ze helpen elkaar goed.

Heel soms mocht de waterpomp aan. O. had een natte broek. 'Misschien kunt u de verwarming wat hoger zetten. Dan kan mijn broek drogen'. We hebben de broeken maar te drogen gelegd in de zon :-)

Juf Henny

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.