Knopen leggen

Op dinsdag kwam landrot Brecht langs. Ze had op de verschillende zeilkampen knopen geleerd als een echte zeerot. Ze kwam een workshop geven. Best moeilijk, maar wat zitten er toch handige kleuters in deze groep.Op donderdag hebben de kinderen van groep 1/2c het de kinderen van groep 1/2a geleerd. Super tof!

In de zandtafel werd het verhaal van kikker en het water nagespeeld. Een dam hield het water tegen en als de dam dan doorbrak stroomde het water over land.We hebben het gehad over dammen en duinen.

En deze week moesten we weer smeren. Hoofden, armen en zelf oren werden goed ingesmeerd. Ze helpen elkaar goed.

Heel soms mocht de waterpomp aan. O. had een natte broek. 'Misschien kunt u de verwarming wat hoger zetten. Dan kan mijn broek drogen'. We hebben de broeken maar te drogen gelegd in de zon :-)

Juf Henny

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.