Schoolreisje Speeltuin Santpoort

Het schooljaar is bijna voorbij, maar voordat we het helemaal afsluiten, hadden we nog iets bijzonders in petto: een schoolreisje voor de gehele kleuterbouw. 

De dag van het schoolreisje brak aan en de zon straalde aan de hemel. Wat een geluk met het perfecte weer! De kinderen konden niet wachten om op pad te gaan. De sfeer zat er al goed in voordat we ├╝berhaupt vertrokken waren.

Eenmaal aangekomen op de bestemming was het genieten. De speeltuin was een paradijs voor de kleintjes, en ze renden al snel alle kanten op. Ze klommen op de speeltoestellen, gierden van plezier op de schommels en raasden van de glijbanen af. De leraren en begeleiders keken vol trots. Het was heerlijk om ze zo te zien genieten en zich helemaal uit te leven.

Met een tevreden gevoel kijken we terug op deze bijzondere dag. Het was een betere afsluiting van het schooljaar dan we hadden kunnen wensen. 

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.