Schoolreisje Speeltuin Santpoort

Het schooljaar is bijna voorbij, maar voordat we het helemaal afsluiten, hadden we nog iets bijzonders in petto: een schoolreisje voor de gehele kleuterbouw. 

De dag van het schoolreisje brak aan en de zon straalde aan de hemel. Wat een geluk met het perfecte weer! De kinderen konden niet wachten om op pad te gaan. De sfeer zat er al goed in voordat we ├╝berhaupt vertrokken waren.

Eenmaal aangekomen op de bestemming was het genieten. De speeltuin was een paradijs voor de kleintjes, en ze renden al snel alle kanten op. Ze klommen op de speeltoestellen, gierden van plezier op de schommels en raasden van de glijbanen af. De leraren en begeleiders keken vol trots. Het was heerlijk om ze zo te zien genieten en zich helemaal uit te leven.

Met een tevreden gevoel kijken we terug op deze bijzondere dag. Het was een betere afsluiting van het schooljaar dan we hadden kunnen wensen. 

Ander nieuws

Tweede prijs in het jaarlijkste schoolkorfbal toernooi Haarlem!

Geweldig nieuws! Groep 4 heeft de tweede prijs gewonnen in het jaarlijkse korfbaltoernooi onder scholen in Haarlem!

[groep 1/2] Voorstelling in de klas

Vandaag hadden we een voorstelling van Vincent in de klas. Hij vertelde een spannend verhaal en maakte er muziek bij. Gelukkig liep het verhaal goed af.

Rots en Water training!

Wat wat het bijzonder om met groep 6 de principes van Rots en Water met elkaar te ontdekken...

[groep 4] De kat van Merel in de klas op bezoek

Om in te kunnen schatten of een kat geschikt is als toekomstig schooldier hadden we gisteren de kat van Merel op bezoek...