Schoolreisje Speeltuin Santpoort

Het schooljaar is bijna voorbij, maar voordat we het helemaal afsluiten, hadden we nog iets bijzonders in petto: een schoolreisje voor de gehele kleuterbouw. 

De dag van het schoolreisje brak aan en de zon straalde aan de hemel. Wat een geluk met het perfecte weer! De kinderen konden niet wachten om op pad te gaan. De sfeer zat er al goed in voordat we ├╝berhaupt vertrokken waren.

Eenmaal aangekomen op de bestemming was het genieten. De speeltuin was een paradijs voor de kleintjes, en ze renden al snel alle kanten op. Ze klommen op de speeltoestellen, gierden van plezier op de schommels en raasden van de glijbanen af. De leraren en begeleiders keken vol trots. Het was heerlijk om ze zo te zien genieten en zich helemaal uit te leven.

Met een tevreden gevoel kijken we terug op deze bijzondere dag. Het was een betere afsluiting van het schooljaar dan we hadden kunnen wensen. 

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.