[groep 1/2] Ons lijf

We ontdekken dat we botjes hebben in ons lichaam. We voelen, we ontdekken en we meten. Hoelang en hoe zwaar ben ik nu?

De klas neemt Spullen mee om een baby te verzorgen. Rompertjes zo klein, luiers, flesjes. We zijn echt gegroeid. We passen de kleertjes niet meer.

Iedereen in de klas wil in de hoek spelen van de baby. Twee jongens gaan aan de wandel op de gang. Later in de koffiekamer kwamen de geluiden van groep 3 t/m 5, dat het wel het circuit van Zandvoort leek. 

Gelukkig ziet juf niet alles...

En: we hadden een fantastische judoles waarbij we ons lijf moesten gebruiken.

Juf Hennie,
Groep 1/2C

Ander nieuws

[groep 5] Hoera Vincent & Kelly! Een heuse Werkschuit bruiloft!

Afgelopen week waren de kinderen van groep 5, letterlijk en figuurlijk, getuige van een heuse bruiloft! Hun eigen meester Vincent was een dag eerder in het huwelijksbootje gestapt met zijn eigen Kelly. Op school vond een misschien wel minstens net zo bijzondere dag plaats, sowieso voor kinderen!

[groep 4] Weggeven, verkopen, weggooien en recyclen: aan de slag met het nieuwe thema!

Juf Susan had een 'cakepopbakmachine' meegenomen en vertelde dat ze dit ooit heel leuk vond. Maar nu gebruikte ze het nauwelijks nog en nam het eigenlijk teveel ruimte in beslag in de keuken. Dit leverde direct allerlei gespreksonderwerpen op.

[groep 7] Gestart in de natuur!

Maandagmiddag zijn we samen op onze fietsen gesprongen en naar het prachtige Elswout gegaan, klaar om ons nieuwe bovenbouw thema te verkennen.

[groep 1/2] In het nieuwe thema bij de kleuters varen we met Woeste Willem mee!

Op vrijdagochtend komt juf Laila te laat. Haar dagelijkse ochtend strandwandeling loopt uit. Gelukkig weet ze de school toch te bereiken, nog wild van het strand en de woeste zee. Laarzen gevuld met zand, natte sokken en wilde haren. Maar waarom duurde de strandwandeling langer dan normaal..?