[groep 1/2] Ons lijf

We ontdekken dat we botjes hebben in ons lichaam. We voelen, we ontdekken en we meten. Hoelang en hoe zwaar ben ik nu?

De klas neemt Spullen mee om een baby te verzorgen. Rompertjes zo klein, luiers, flesjes. We zijn echt gegroeid. We passen de kleertjes niet meer.

Iedereen in de klas wil in de hoek spelen van de baby. Twee jongens gaan aan de wandel op de gang. Later in de koffiekamer kwamen de geluiden van groep 3 t/m 5, dat het wel het circuit van Zandvoort leek. 

Gelukkig ziet juf niet alles...

En: we hadden een fantastische judoles waarbij we ons lijf moesten gebruiken.

Juf Hennie,
Groep 1/2C

Ander nieuws

[groep 5] Inzamelingsactie voor de Speelgoedbank

Onlangs staken onze kinderen van groep 5 de handen de flink uit de mouwen! Ze maakten zélf speelgoed, verkochten dit en doneerden het geld aan de Speelgoedbank in Haarlem.

[groep 4] Wat je vindt mag je houden, of toch niet?

Ter voorbereiding op het nieuwe thema, vroegen we de kinderen iets mee te nemen wat ze in de kerstvakantie op of in de grond vonden. En zo hebben we al een bonte verzameling van stenen, boomschors, takjes, munten, veertjes en een vleugel van een vlinder.

Zingend de Kerstvakantie in!

Op het prachtig verlichte schoolplein, op deze kortste dag van het jaar, genoten ouders en kinderen van een indrukwekkend optreden van de leerkrachten en medewerkers van De Werkschuit. Wat was er een verbinding met elkaar te voelen! Na het optreden werd het totaalbedrag bekend gemaakt wat er voor Stichting Speelgoedbank Haarlem is opgehaald...

Kerstdiner in alle klassen

✨Er werd vanavond gegeten, gelachen, gezongen, gedanst en GENOTEN 🫶 Vanavond hadden alle klassen hun Kerstdiner 🎄De kinderen hadden dit zelf voorbereid 🧑‍🍳 Op hetzelfde moment hadden de ouders/verzorgers een borrel in de gymzaal 🥂 Fijne feestdagen, geniet (alvast) van de vakantie en een mooi 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣