We like to party!

De opening op het plein, een heerlijk Werkschuittaartje, het fantastische optreden gisteren verzorgd door Band Event, de mooie kunstwerken op de tentoonstelling vanmorgen en een te gekke kinderdisco in de gymzaal vandaag. Met de kinderen hebben we allemaal nog gewerkt aan gezamenlijk kunstwerk. Wanneer dit door ouders in elkaar is gezet, zullen we het vol trots aan u laten zien. Wij hebben genoten en een fantastische week gehad. Dank voor al jullie hulp! Samen met onze OR en de lustrumwerkgroep hebben we er een onvergetelijke week van weten te maken.

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.