We like to party!

De opening op het plein, een heerlijk Werkschuittaartje, het fantastische optreden gisteren verzorgd door Band Event, de mooie kunstwerken op de tentoonstelling vanmorgen en een te gekke kinderdisco in de gymzaal vandaag. Met de kinderen hebben we allemaal nog gewerkt aan gezamenlijk kunstwerk. Wanneer dit door ouders in elkaar is gezet, zullen we het vol trots aan u laten zien. Wij hebben genoten en een fantastische week gehad. Dank voor al jullie hulp! Samen met onze OR en de lustrumwerkgroep hebben we er een onvergetelijke week van weten te maken.

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.