Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge Werkschuit Avondvierdaagse! De dinsdag kon helaas niet doorgaan door het flinke onweer, maar de andere drie dagen maakte dit ruimschoots goed. We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus! De kinderen hebben enorm genoten en veel gezien (en geleerd) onderweg

Ook dit jaar weer organiseerden ouders zelf de Werkschuit Avondvierdaagse. Maanden voorbereiding waarbij aan alles was gedacht. Van prachtige routes, plan B en veiligheidsmaatregelen tot een feestelijk, muzikaal onthaal. Hulde Sietske Sikkes, Ben Smits, Vincent de Graaf, Floor Groot, Iris Smits en Geertje de Man! Daarnaast veel dank aan Michiel Offerman , Jens van Gorkom en Arjen Jelsma en alle ouders die hun steentje hebben bijgedragen!

Ander nieuws

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.