Schoolkamp: een verslag van Quint!

Dag een

Om 8.30 moesten we de spullen inleveren, zoals matje, slaapzak, kussen, kleren. En om 8.45 gingen we weg en werden we uitgezwaaid door school en ouders. We gingen twee rondjes om de school. Ik fietste met Roel. Om 11.15 waren we bij de surfles. We gingen omstebeurt. Eerst de jongens en daarna de meisjes. Bij ons ging het regenen en het hagelde een beetje, maar ik, Roel, Matteo en Tygo bleven er in tot dat de tijd op was. Toen gingen we naar het kamp en de spullen uitpakken. Ik lag naast mijn vrienden. We deden spelletjes: papieren vliegtuig, zeg geen ehhhh, en met een blinddoek een pion omgooien. En in de avond gingen we een kampvuur maken en nog een speurtocht doen. Om 00:00 begonnen we en we eindigden om 01:15. En toen gingen we slapen.

Dag twee

We gingen opstaan en ontbijten. Toen gingen we zwemmen in een zwembad. We bleven maar een uurtje en kregen we te eten. En toen gingen we weg en moesten we naar Egmond om een ruil spel te doen. Het was leuk, maar niemand wou ruilen. Ik heb een waterpistool gekocht maar die is stuk gegaan. Toen gingen we een casino na doen. Ik heb veel gewonnen. Daarna was de bonte avond. Het was heel gezellig. En toen nog kampvuur en daarna gingen we slapen.

Dag drie

We gingen inpakken. Dat duurde even en toen moesten we inladen. Daarna deden we nog een paar spelletjes: kurkschieten, spelling estafette, suikertoren. En toen moesten we fietsen. En we kregen een waterijsje. Het was heel gezellig.

En toen gingen we naar huis! Doei!

Quint - groep 8

Ander nieuws

Tweede prijs in het jaarlijkste schoolkorfbal toernooi Haarlem!

Geweldig nieuws! Groep 4 heeft de tweede prijs gewonnen in het jaarlijkse korfbaltoernooi onder scholen in Haarlem!

[groep 1/2] Voorstelling in de klas

Vandaag hadden we een voorstelling van Vincent in de klas. Hij vertelde een spannend verhaal en maakte er muziek bij. Gelukkig liep het verhaal goed af.

Rots en Water training!

Wat wat het bijzonder om met groep 6 de principes van Rots en Water met elkaar te ontdekken...

[groep 4] De kat van Merel in de klas op bezoek

Om in te kunnen schatten of een kat geschikt is als toekomstig schooldier hadden we gisteren de kat van Merel op bezoek...