Schoolkamp: een verslag van Quint!

Dag een

Om 8.30 moesten we de spullen inleveren, zoals matje, slaapzak, kussen, kleren. En om 8.45 gingen we weg en werden we uitgezwaaid door school en ouders. We gingen twee rondjes om de school. Ik fietste met Roel. Om 11.15 waren we bij de surfles. We gingen omstebeurt. Eerst de jongens en daarna de meisjes. Bij ons ging het regenen en het hagelde een beetje, maar ik, Roel, Matteo en Tygo bleven er in tot dat de tijd op was. Toen gingen we naar het kamp en de spullen uitpakken. Ik lag naast mijn vrienden. We deden spelletjes: papieren vliegtuig, zeg geen ehhhh, en met een blinddoek een pion omgooien. En in de avond gingen we een kampvuur maken en nog een speurtocht doen. Om 00:00 begonnen we en we eindigden om 01:15. En toen gingen we slapen.

Dag twee

We gingen opstaan en ontbijten. Toen gingen we zwemmen in een zwembad. We bleven maar een uurtje en kregen we te eten. En toen gingen we weg en moesten we naar Egmond om een ruil spel te doen. Het was leuk, maar niemand wou ruilen. Ik heb een waterpistool gekocht maar die is stuk gegaan. Toen gingen we een casino na doen. Ik heb veel gewonnen. Daarna was de bonte avond. Het was heel gezellig. En toen nog kampvuur en daarna gingen we slapen.

Dag drie

We gingen inpakken. Dat duurde even en toen moesten we inladen. Daarna deden we nog een paar spelletjes: kurkschieten, spelling estafette, suikertoren. En toen moesten we fietsen. En we kregen een waterijsje. Het was heel gezellig.

En toen gingen we naar huis! Doei!

Quint - groep 8

Ander nieuws

Ruim €10.000 met sponsorloop voor Oekraïne

De vrijdag voor de meivakantie begon de dag met een feestelijk ontbijt in het kader van de Koningspelen. Na het samen zingen van het themalied vertrokken de kinderen naar het Ripperda terrein voor de sponsorloop voor Oekraïne. Wat een inzet!

[groep 1/2B] Wij gaan kamperen!

Deze week was het zo ver: we openden het nieuwe thema. Juf Nienke had op Koningsdag een tent gekocht zodat ze binnenkort een keertje kon gaan kamperen, maar wist niet hoe hij in elkaar moest. Konden de kinderen misschien helpen? Dit lieten ze zich geen twee keer zeggen. Iedereen hielp en de tent stond al snel in elkaar.

[Groep 7] Herdenkingsdienst

De kinderen van groep 7 hebben een prachtige herdenkingsdienst geleid. Vanaf begin tot eind hebben zij dit zelf geregisseerd en aangekleed.