Lichtjestocht 2022 [VIDEO]

Tijdens de Lichtjestocht van basisschool de Werkschuit in Haarlem lopen de kinderen 's avonds met hun gezin langs de verschillende scènes van het kerstverhaal. 


Lastig te horen? Zet dan de ondertiteling aan!

Tijdens de tocht worden gezinnen in groepen meegenomen door een profeet/ verteller -gespeeld door de leerkrachten-, die de kinderen meenemen door het verhaal. De route is aangegeven met lampjes en de kinderen mogen een lantaarn meenemen. Dit zorgt voor een bijzondere (Kerst)sferen!

Het verhaal wordt uitgebeeld door de kinderen van de bovenbouw. De route voert gezinnen door Kleverpark en de Ripperda en eindigt op het schoolplein, met warme chocomel, lekkers en glühwein voor de ouders.

Wat was het mooi!

Het team en alle kinderen van De Werkschuit wensen je fijne feestdagen & een liefdevol 2023!

Ander nieuws

[groep 6] Gestart in de schooltuinen

Vandaag was het zover: ondanks dreigende wolken gingen we met groep 6 tijdens de kostbare droge momenten richting de schooltuinen om die tot leven te gaan brengen. Ter voorbereiding hadden de kinderen hun namenbordjes voor in hun eigen stukje grond gemaakt.

[groep 1/2] Afsluiting thema Boerderij!

Ouders konden overal kijken, ruiken, en proeven.

Tweede prijs in het jaarlijkste schoolkorfbal toernooi Haarlem!

Geweldig nieuws! Groep 4 heeft de tweede prijs gewonnen in het jaarlijkse korfbaltoernooi onder scholen in Haarlem!

[groep 1/2] Voorstelling in de klas

Vandaag hadden we een voorstelling van Vincent in de klas. Hij vertelde een spannend verhaal en maakte er muziek bij. Gelukkig liep het verhaal goed af.