"Ontdek de rauwe schoonheid van street art bij STRAAT: een onvergetelijke excursie vol kunst en avontuur"


Vandaag hebben we een inspirerend bezoek gebracht aan STRAAT, het museum voor street art. De reis er naartoe was al een avontuur op zichzelf en eenmaal aangekomen waren we meteen onder de indruk van de adembenemende kunstwerken die ons omringden. Het was duidelijk dat er veel aandacht was besteed aan de presentatie en het behoud van deze unieke werken.

We namen de tijd om elk kunstwerk van dichtbij te bekijken en waren onder de indruk van de intrigerende details die we ontdekten. Sommige werken nodigden ons uit om even stil te blijven staan en te genieten van kleuren en vormen.

Op de terugweg werden we getrakteerd op een bijzondere verrassing toen de conducteur ons uitnodigde om stiekem een kijkje te nemen in de machinekamer van de trein. Het was een mooie afsluiting van een geslaagde thema excursie die ons inspireerde en onze creativiteit aanwakkerde. We zijn dankbaar voor deze geweldige ervaring en zullen zeker terugkeren naar STRAAT voor meer street art avonturen.

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.