De eerste week zit erop, het was een gezellige en broeierige week

De eerste week zit erop, het was een gezellige en broeierige week. We hebben goed gewerkt, rekenen en spelling weer opgepakt en waar mogelijk de warmte omzeild, want wat was het warm!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan (vraag de kinderen maar om "boom, snap, clap aan u te leren).

Thee op vrijdag
Een vrijdagmiddag traditie in groep 6 is de vrijdagmiddag thee. We drinken dan thee met iets zelfgemaakt lekkers, met een enigszins te verantwoorden hoeveelheid suiker :) En, de eerste vrijdagmiddag thee was een succes! Hannah en Rosa hebben heerlijke (door de hitte) gesmolten chocolade truffels gemaakt die we als amuse hebben opgegeten, fantastisch! Alvyn zorgde voor heerlijke limonade als vervanging van de thee. Teamwork makes a dream work :)

De kinderen hebben prachtige zelfportretten gemaakt en afdrukken gemaakt met natuur fotopapier.

We kijken uit naar volgende week
Groeten Xander en Corline

Ander nieuws

[groep 6] Gestart in de schooltuinen

Vandaag was het zover: ondanks dreigende wolken gingen we met groep 6 tijdens de kostbare droge momenten richting de schooltuinen om die tot leven te gaan brengen. Ter voorbereiding hadden de kinderen hun namenbordjes voor in hun eigen stukje grond gemaakt.

[groep 1/2] Afsluiting thema Boerderij!

Ouders konden overal kijken, ruiken, en proeven.

Tweede prijs in het jaarlijkste schoolkorfbal toernooi Haarlem!

Geweldig nieuws! Groep 4 heeft de tweede prijs gewonnen in het jaarlijkse korfbaltoernooi onder scholen in Haarlem!

[groep 1/2] Voorstelling in de klas

Vandaag hadden we een voorstelling van Vincent in de klas. Hij vertelde een spannend verhaal en maakte er muziek bij. Gelukkig liep het verhaal goed af.