Voorstelling van Andy Griffiths

Wat hadden wij een geluk vandaag! We waren 1 van de 6 klassen die bij de voorstelling van Andy Griffiths, schrijver van het kinderboekenweekgeschenk, mocht zijn. De heenreis met de bus ging fantastisch. De kinderen letten zo goed op hun eigen rijmaatje. Fijn om die verantwoordelijkheid voor elkaar terug te zien.

In het verhalenhuis vertelde Andy, met hulp van Edward van de Vendel die ook zijn boeken vertaald, over het ontstaan van de waanzinnige boomhut. De kinderen hebben er met veel plezier naar geluisterd en meegedacht. Ze hebben enorm genoten van hoe fantasierijk Andy is. Daarna mochten we ook nog onze boeken laten signeren. Wat bijzonder!

Op de terugweg kwam de bus helaas niet een zijn we heel dapper teruggelopen. Het was een echt avontuur weer zo samen.

Juf Sarin

P.S. Zelf het Haarlems Dagblad was erbij aanwezig:

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.