Schoolreisje Land van Fluwel

Wat hebben we een fijne dag gehad in een fantastisch speelparadijs! Zon, water, slootjes, modder, skelters en een blotevoetenpad waren ingrediƫnten voor avonturen voor alle kinderen.

We hebben kinderen gezien die hun grenzen verlegden (toch die modder in ) en kinderen die hun grenzen bewaakten. (Ik wil gewoon niet zwemmen) Kinderen die een ander aanmoedigen (je kunt het! ) en kinderen die een ander ondersteunden (hou mij maar vast) Kinderen die ervoor zorgden dat niemand alleen was, die kinderen uit de andere groepen bij hun spel betrokken, kinderen die dingen voor de ander regelden (hier moet je nog insmeren. Zijn dit jouw slippers? Wil je een snoepje?)

Wat een heerlijke dag. En uiteraard verstopte de kinderen zich onder de stoelen van de bus en zagen de ouders een 'lege bus' aankomen... tradities :-)

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.