Lezen is leuk!

Het is 8.30 uur. Het plein is koel en verlaten. Heel zachtjes sluipen de kinderen uit groep 3 naar buiten met iets te lezen waar ze zin in hebben... 

Samen lezen, op zn kop lezen, hoog lezen of juist beschut in een hoekje...Het was even zoeken naar het beste plekje maar al snel was iedereen verdiept en geconcentreerd aan het lezen. Een heel fijn moment om de dag mee te starten!

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.