[groep 3] Een spannende voetbalwedstrijd tussen ouders en kinderen

Vandaag werd op het Ripperda de finale gespeeld van de WerkschuitKampioenschappen, ter afsluiting van het thema Sport. Team Groep 3 nam het op tegen team Oranje, met vaders en moeders. Team Groep 3 was verdeeld in team groen en team zwart. Ze waren goed voorbereid. 

Er stonden enthousiaste supporters aan de zijlijn met spandoeken. In het veld zagen we een team wat sterk was en duidelijk getraind. We zagen sterke spieren en een hele goede samenwerking in het veld. Team Oranje zag er wat vermoeider uit, maar had wel goede zin. Team Groep 3 scoorde het 1e doelpunt waarna team Oranje al snel met de gelijkmaker kwam. Net na rust kwam Team Groep 3 met een prachtige bal en maakte de 2-1. Vlak voor het fluitsignaal scoorde een vader de 2-2 en eindige de wedstrijd met penalty's. De keepers van groep 3 stopte alles van team Oranje. Zelf scoorde de kinderen wel 3 punten waardoor Team Groep 3 deze spannende maar leuke finale won met 5-2.

Ander nieuws

[groep 5] Inzamelingsactie voor de Speelgoedbank

Onlangs staken onze kinderen van groep 5 de handen de flink uit de mouwen! Ze maakten zélf speelgoed, verkochten dit en doneerden het geld aan de Speelgoedbank in Haarlem.

[groep 4] Wat je vindt mag je houden, of toch niet?

Ter voorbereiding op het nieuwe thema, vroegen we de kinderen iets mee te nemen wat ze in de kerstvakantie op of in de grond vonden. En zo hebben we al een bonte verzameling van stenen, boomschors, takjes, munten, veertjes en een vleugel van een vlinder.

Zingend de Kerstvakantie in!

Op het prachtig verlichte schoolplein, op deze kortste dag van het jaar, genoten ouders en kinderen van een indrukwekkend optreden van de leerkrachten en medewerkers van De Werkschuit. Wat was er een verbinding met elkaar te voelen! Na het optreden werd het totaalbedrag bekend gemaakt wat er voor Stichting Speelgoedbank Haarlem is opgehaald...

Kerstdiner in alle klassen

✨Er werd vanavond gegeten, gelachen, gezongen, gedanst en GENOTEN 🫶 Vanavond hadden alle klassen hun Kerstdiner 🎄De kinderen hadden dit zelf voorbereid 🧑‍🍳 Op hetzelfde moment hadden de ouders/verzorgers een borrel in de gymzaal 🥂 Fijne feestdagen, geniet (alvast) van de vakantie en een mooi 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣