De boerderij!

Maandag lag er wat stro in de klas. De dag erna een ei en de dag daarna is er een kuiken uit het ei gekomen. Donderdag is het kuiken weggelopen uit het nest. Waarom?
Er kwamen leuke gesprekken op gang. En ook vragen: wat is het verschil tussen een kip en een haan? Hoeveel magen heeft een koe? Wat eet een kuiken?

De themahoek verandert zo langzamerhand in een boerderij. Vandaag hebben we gesproken over welke dieren op de boerderij te vinden zijn. Met de kinderen is afgesproken dat ze een knuffel mee mogen nemen naar school. Een dier die op de boerderij woont. 

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.