[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

Rond 08:30 verzamelde de kinderen zich op de sportvelden aan de Kleverlaan. Sommige van de jongste kindjes vonden het hier en daar best spannend, maar durfden zich al snel bij hun eigen klas te voegen. 

De kinderen uit groep 8 hadden een belangrijke rol als begeleiders en coaches van de spelletjes. Deze oudere leerlingen waren de onmisbare helden van de dag en wisten alle kinderen te laten participeren door hun enthousiasme.

De kinderen deden fanatiek mee met de verschillende sportactiviteiten die voor hen waren georganiseerd. Na een ochtend vol sport en plezier liepen we moe maar met een glimlach lterug naar school. Het was een dag vol teamwork, inspanning en vooral veel gelach. Veel dank aan juf Lisanne en groep 8!

Ander nieuws

[groep 6] Gestart in de schooltuinen

Vandaag was het zover: ondanks dreigende wolken gingen we met groep 6 tijdens de kostbare droge momenten richting de schooltuinen om die tot leven te gaan brengen. Ter voorbereiding hadden de kinderen hun namenbordjes voor in hun eigen stukje grond gemaakt.

[groep 1/2] Afsluiting thema Boerderij!

Ouders konden overal kijken, ruiken, en proeven.

Tweede prijs in het jaarlijkste schoolkorfbal toernooi Haarlem!

Geweldig nieuws! Groep 4 heeft de tweede prijs gewonnen in het jaarlijkse korfbaltoernooi onder scholen in Haarlem!

[groep 1/2] Voorstelling in de klas

Vandaag hadden we een voorstelling van Vincent in de klas. Hij vertelde een spannend verhaal en maakte er muziek bij. Gelukkig liep het verhaal goed af.