Oei, ik groei

Juf Hennie heeft een filmpje gekregen van juf Sarin uit groep 4. We bekijken het gezellig samen met alle drie de kleuterklassen. Juf Sarin is nu thuis met een dikke buik, want ze verwacht een kindje over 10 dagen. We tellen de dagen en denken dat het volgende week misschien wel komt. Juf Sarin laat ons alle babyspullen zien die ze nodig heeft om de baby te verzorgen.

Als kinderen nog tips en trucs hebben mogen we die naar juf Sarin sturen. Ze krijgt haar eerste kindje en weet nog niet zoveel over baby's. We denken dat juf Sarin een meisje krijgt omdat ze het steeds over ze heeft.

Verder keken we deze week naar ons lijf. We zijn ooit een baby geweest, maar we zijn nu heel erg gegroeid. We bekijken baby foto's en gaan raden. Herkennen we een kind uit de klas op de foto? Ja hoor we zien het aan de mond, de lach of de ogen. We blijven toch wie we zijn. Zelfs juf Hennie was ooit een baby, wel 45 jaar geleden! Dat vonden ze wel bijzonder.

Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.