De Lustrumweek is geopend!

Op dinsdagochtend 11 april werden alle leerlingen en ouders op feestelijke manier ontvangen op het schoolplein. Wauw, een ochtend vol glitter en enthousiasme. Groep 8 wist samen met de juffen en meesters het schoolplein van een feestje te voorzien! Wat een gave outfits en wat een leuke sfeer. Nadat alle kinderen het lustrumlied hadden gezongen, was de feestweek officieel gestart!

Ander nieuws

[groep 1/2] Sportdag!

Op maandagochtend 25 september was het weer om door een ringetje te halen, en dat kwam goed uit, want het was tijd voor de langverwachte sportdag voor groep 1 tot en met 3! Het zonnetje straalde aan de hemel, en de opwinding was voelbaar in de lucht.

[groep 1/2] Het nieuwe thema: de supermarkt

Wat zijn de kinderen deze week weer lekker bezig geweest. Naar aanleiding van een brief van een klant (zie foto) is de winkel helemaal netjes gemaakt.

[groep 6] We zijn gestart!

In het kader van de "gouden weken" waarbinnen we aandacht besteden aan positieve groepsvorming hebben we veel samen gepraat, afspraken gemaakt en spelletjes gedaan

[groep 4] Een nieuw schooljaar is begonnen!

Wat zijn we weer fijn gestart, alsof we elkaar niet 6 weken hebben gemist. Het nieuwe lokaal is verkend, de nieuwe dingen benoemd en getest.