Wat een heerlijke dag was het vandaag met de Koningsspelen!

De Koningsspelen 2024 was een groot succes, dankzij het enthousiasme en de sportieve inzet van alle leerlingen en leerkrachten. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Een greep uit alle avonturen en blogs op socialschools:

Groep 4 heeft een fantastische dag gehad, helemaal in het oranje gekleed. Het koningsspelenlied "Daba Die Daba Daa" van Kinderen voor Kinderen schalde door de school, wat de sfeer nog feestelijker maakte. De kinderen hebben heerlijk gedanst en gespeeld, en zelfs nog wat geleerd. Het samenzijn op het plein was fijn, maar ook in de klas was het gezellig. In de kweektuin werd levend stratego gespeeld in twee teams, wat uitdagend maar erg leuk was. Na een uur spelplezier in de kweektuin, vertrokken ze naar het Ripperda. Daar hadden ze eerst een welverdiende pauze met watermeloen. Vervolgens stonden er samenwerkingsspellen en één-tegen-één spelletjes op het programma. Hoewel sommige spelletjes even lastig waren, vooral als de regels niet helemaal duidelijk waren of als het andere team leek te winnen, wisten de kinderen zich goed aan te passen. Ze sloten de dag af met een leuke Kahoot-quiz en gingen tevreden de vakantie in.

De leerlingen van groep 6, 7 en 8 hebben genoten van een sportieve en plezierige dag, samen met allerlei andere bovenbouwklassen van Haarlemse scholen. Er waren allerlei activiteiten zoals turnen, dammen, Beeball en tot slot een spannende schattenjacht, waarbij zelfs een overwinning werd behaald. Met heel veel enthousiasme werd er gedanst op het nummer van de Koningsspelen, waarna alle klassen sportief bezig waren, zowel op school als in de buurt en op het Nol Houtkamp sportpark. Het was een dag vol beweging, samenwerking en plezier!Ander nieuws

Avondvierdaagse 2024!

Wat een ge-wel-di-ge avondvierdaagse weer! We liepen door achtereenvolgens Caprera, bij de Oosterplas en sloten af bij Duin- en Kruidberg. Middenin de natuur dus!

[groep 4] Wij werken in de theaterwerkplaats

We hebben een deel van het echte podium de klas in gesjouwd zodat we er nog meer plezier in krijgen. Hoe leuk om nu, binnen de veiligheid van je eigen groep te mogen oefenen in optreden. Ze hebben vandaag allemaal op het podium gestaan!

[groep 7] Schoolvoetbal toernooi!

Vrijdag 24 juni deed groep 7 van de Werkschuit mee met het schoolvoetbaltoernooi!

[groep 1/2] Start thema 'Ridders en Kastelen'

Het avontuur begon op een doodgewone dinsdagochtend, toen er plots een mysterieuze brief opdook in de klas. De afzender? Don Frederik, de bewoner van het kasteel in de kweektuin.