Dank voor de waardering!

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag kregen wij een ontzettend mooie bos bloemen vanuit de Ouderraad voor 'De dag van leraar'.
We willen jullie allemaal bedanken voor deze blijk van waardering!

Hartelijke groet,
Team basisschool De Werkschuit

Van boven naar beneden en van links naar rechts:
Marja Zomer, Laila Miedema, Susan Seijmonsbergen, Vincent Muller, Melissa Pols, Hennie Stellinga, Nanette Wagenaar, Sarin schumacher, Lisanne Borgeld, Franka van Beenen, Margreet Jansma, Xander du Bois, Corline van Es, Sandra Hollander, Noël Vermeij, Nienke Kors, Susan Creijghton, Denise Boelsma, Fee van Zanten, Sandra Ripken. Op de foto mist u Ingrid Keur en Ferdinand Bucumi.


Pieter van de OR


Ander nieuws

[groep 6] Spelen op duizend manieren

Wat hebben we weer een fijn thema! We ontdekken dat spellen prachtige manieren zijn om het leven te oefenen. In sommige spellen kun je een leider zijn, of je fanatisme kwijt, of juist laten gaan, in andere spellen mag je ongegeneerd flauwe grappen maken, in andere spellen leer je ultiem samenwerken.

[groep 4] Een zee aan creativiteit

Om te leren hoe je een zee schildert, zijn we vanmiddag gestart met kunstbeschouwing. Aan de hand van verschillende schilderijen stonden we stil bij vragen als 'welk weer is het op dit schilderij?'

[groep 1] Thema: ik ga naar de kapper

In de klas werd juf Susan geknipt door een echte kapster en de kinderen mochten vragen stellen. Er werd een hoop geleerd. Wist je dat de kapper altijd het haar in vakjes verdeelt voordat hij of zij gaat knippen?

[groep 4] Spectaculaire gastles over een kraanschip

Vanochtend was Pieter, de vader van Merel, als gast in de klas. Hij bereidt werk voor dat door een enorm kraanschip wordt uitgevoerd. Daar waren de kinderen heel benieuwd naar!