Welkom Sinterklaas bij de Werkschuit!

Het was alweer weken gissen: hóe gaat de Sint dit jaar arriveren bij de Werkschuit? Want de Goedheiligman heeft een Werkschuit-traditie hoog te houden, namelijk: een flitsende entree maken! En hoe! Alle ruim 200 kinderen van de Werkschuit zorgden voor een warm welkom voor de Sint en zijn Pieten, wat een feest!
 


Dit jaar werd de Sint bezorgd. Want hij kwam tevoorschijn gekropen, achter uit een prachtige, oude besteleend. Dat is nog eens een binnenkomer! Met liedjes en dansjes en héél veel energie werd Sinterklaas welkom geheten door de uitgelaten kinderen, van groep 1 tot en met groep 8. 


Nadat de Sint veilig was uitgestapt en met beide benen op de grond stond, ging het programma binnen verder. Zo worden er dans- en muziekoptredens verzorgd door de bovenbouw, worden er veel spelletjes gespeeld en liedjes gezongen, en worden suprises gedaan vanaf groep 5.


Een gezellige boel!

Ander nieuws

[groep 5] Inzamelingsactie voor de Speelgoedbank

Onlangs staken onze kinderen van groep 5 de handen de flink uit de mouwen! Ze maakten zélf speelgoed, verkochten dit en doneerden het geld aan de Speelgoedbank in Haarlem.

[groep 4] Wat je vindt mag je houden, of toch niet?

Ter voorbereiding op het nieuwe thema, vroegen we de kinderen iets mee te nemen wat ze in de kerstvakantie op of in de grond vonden. En zo hebben we al een bonte verzameling van stenen, boomschors, takjes, munten, veertjes en een vleugel van een vlinder.

Zingend de Kerstvakantie in!

Op het prachtig verlichte schoolplein, op deze kortste dag van het jaar, genoten ouders en kinderen van een indrukwekkend optreden van de leerkrachten en medewerkers van De Werkschuit. Wat was er een verbinding met elkaar te voelen! Na het optreden werd het totaalbedrag bekend gemaakt wat er voor Stichting Speelgoedbank Haarlem is opgehaald...

Kerstdiner in alle klassen

✨Er werd vanavond gegeten, gelachen, gezongen, gedanst en GENOTEN 🫶 Vanavond hadden alle klassen hun Kerstdiner 🎄De kinderen hadden dit zelf voorbereid 🧑‍🍳 Op hetzelfde moment hadden de ouders/verzorgers een borrel in de gymzaal 🥂 Fijne feestdagen, geniet (alvast) van de vakantie en een mooi 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣